ESTRENEM EL DOCUMENTAL!

documental

Hola famílies!
Com sabeu, durant els campaments passats vam participar al rodatge del documental d’Esplac sobre la història dels esplais anomenat “Transformar Educant”. Va ser una experiència fantàstica i vam estar molt contents i contentes de poder-ho fer!

Fa uns mesos, es va estrenar als cinemes Girona de Barcelona i els i les munis vam tenir la sort de poder-hi anar i veure el resultat… és preciós! Així doncs, tenim tantes ganes d’ensenyar-vos-ho, que no podem esperar més… DISSABTE ESTRENEM EL DOCUMENTAL A SALLENT! Farem una tarda d’activitats per a tots i totes vosaltres que començaran a les 19.30h amb una animació infantil a càrrec del grup Gepa i Nas. El vespre seguirà amb un col·loqui amb els protagonistes del doucumental i membres d’Esplac i acabarem amb l’esperada estrena.

Durant tota la tarda les Teies ens oferiran begudes, crispetes i biquinis de xocolata i així podrem col·laborar amb les activitats que volen dur a terme aquest estiu! Us esperem amb moltes ganes i il·lusió ja que creiem que és una forma de què veigueu què fem i què som els esplais. I especialment el nostre!!! Fins dissabte!!!!

ANIMACIÓ INFANTIL AMB GEPA I NAS