Sortirem al documental de l’Estació!

estació

Com molts de vosaltres sabeu, Estudi 32 està gravant un documental sobre el desaparegut barri de l’Estació de Sallent. Amb la nostra col·laboració han posat punt i final al rodatge del documental que s’estrenarà al mes de maig.

Com hi hem col·laborat? Dissabte a la tarda, el grup de Teies i Grans de l’Agrupament Roques Albes vam tenir l’oportunitat d’anar a la plaça del barri a jugar-hi. Vam jugar a la xarranca, a futbol i també vam estar saltant a corda. Va ser una tarda molt divertida, on tots i totes vam descobrir i aprendre una mica més sobre el barri de l’Estació.

Nosaltres no volem que la història de Sallent és perdi i això només és possible si ho fem entre tots i totes. Fa poc que han posat en marxa un Verkami per tal d’acabar de finançar el projecte. N’estem segurs de que tu també vols donar un cop de mà, així que t’animem a pitjar l’enllaç i aportar-hi la quantitat que vulguis, sigui més o sigui menys, tot té recompensa.

Moltes gràcies per pensar en nosaltres i esperem que us serveixi tot el que vam fer! Molta sort en el projecte!