JUGAR ÉS UN DRET!

15626454_10210159705823455_2674874626639882449_o

L’altre dia al ple de l’Ajuntament l’equip de govern va aprovar una esmena conforme NO volen retirar les senyals de prohibit jugar a pilota a majors de 6 anys i prohibit anar amb bicicleta que hi ha a les places de Sallent.

Aquesta era una de les 3 propostes que van proposar els infants i els joves del Roques Albes durant una activitat, que posteriorment, els munis vam portar a l’Assamblea Municipal Oberta. Allà, les tres propostes que vam presentar van ser aprovades però ahir al ple l’equip de govern van decidir eliminar-la. De què serveix que els participant de l’AMO aprovin propostes si després X persones decideixen no dur-les a terme i eliminar-les al seu gust? Els infants i els joves tenen DRET A JUGAR a qualsevol lloc i més en espais públics!

Per últim, fent referència a les altres dues propostes només sabem que “s’hi està treballant”. Fa 7 mesos que estan intentant crear una zona d’esbarjo al Poble Nou i que estan treballant per arreglar-nos la zona on fem esplai, tot i que nosaltres la veiem igual de malament i poc segura.

ARA MÉS QUE MAI ESTEM CONVENÇUTS DE LA NOSTRE TASCA EDUCATIVA I CONTINUAREM LLUITANT PER TREURE LES SENYALS DE LES PLACES I PELS DRETS DELS INFANTS!