Dinar de Famílies 2016

UH! OH! NO TINC POR (1)

Diumenge 6 de Novembre del 2016 durem a terme el dinar de famílies. Aquesta activitat està preparada amb molta il·lusió i és per això que us animem a participar-hi a tota la família! És una activitat que engloba diversos objectius de l’ideari, com ara fomentar la cooperació, conviure i respectar l’entorn natural, etc. A més a més, creiem que és el millor moment per cohesionar els monitors i les monitores amb les famílies i fer que les famílies es coneguin entre elles.

Així dons, quedarem a les 10h del matí del diumenge a la plaça Generalitat de Sallent. Cal que tothom porti calçat i roba còmode per caminar ja que la natura serà la peça clau de l’activitat. El lloc de finalització, allà on dinarem, serà sorpresa i sereu vosaltres mateixos/es qui poc a poc l’anireu descobrint. Cada família ha de portar el primer plat, els coberts, els plats i el got. L’esplai posarà el segon plat: BOTIFARRES i pa amb tomàquet. A més a més, també hi haurà cafès, infusions, coca i xocolata!

Us recordem que el preu de l’activitat és de 2€ per persona i que podeu pagar dissabte 5 de Novembre desprès del cau (a les 19:00h) o bé diumenge mateix.

Esperem que passeu un dia fantàstic, que jugueu, que canteu i balleu si fa falta i que us divertiu. No oblideu que vosaltres, les famílies, sou molt importats dins d’aquest gran projecte anomenat Roques Albes.
Moltes gràcies!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DINAR DE FAMÍLIES 2016