Aquest any serà molt GRAN!

IMG_5169

L’últim any de Mitjans va ser molt especial ja que l’any següent ja passàvem a ser els Grans del cau. L’últim dia de campaments vam començar-nos a fer a la idea de que estàvem a punt de tancar una etapa però llestos per començar-ne una de nova.
El fet de canviar de Mitjans a Grans ens ha fet sentir una mica més responsables ja que en algunes situacions haurem d’ajudar als més petits però tot i que siguem el segon grup més gran del cau, de tant en tant també ens agrada sentir-nos petits i petites.

El primer dia quan els monitors ens van cridar “GRAAANS” ens va estranyar però això de començar a ser més grans, ens agrada. Hem començat amb molta energia, però se’ns fa molt estrany no tenir a la Clara Ferrés despès de tants anys amb ella, els monitors d’aquest any però, també ens agraden!

Ara ja portem uns quants dissabtes de cau fent tallers, jocs i aprenen moltes coses noves però sabem que encara ens queden mil activitats per fer durant l’any. D’aquí poc marxarem d’excursió, serà la nostre primera excursió del curs i en tenim moltes ganes. Segur que ens ho passarem genial!

Esperem que aquest any sigui grandiós!

Els nens i nenes del grup de grans.