Participem a la segona AMO

AMO

Durant el segon trimestre del curs, els infants i els joves de l’esplai van fer una activitat que consistia en donar la seva opinió. Van opinar sobre quines coses els hi agradaven de Sallent, de l’escola, de l’esplai i sobre que volien fer però que no podien, ja que molts d’ells encara son menors d’edat.

Durant l’activitat van sortir moltes propostes per fer a l’esplai, com ara menjar gelat el dia de l’excursió a la platja i posar una pantalla per mirar pel·lícules. Propostes genials que ja hem complert! (o complirem properament!)

En aquest cas però, ens concentrem en les opinions que van donar sobre el poble de Sallent i les propostes de millores d’aquest. Creiem que no se’ns escoltaria si sortíssim a reivindicar pels carrers de Sallent quines coses volem que es portin a terme a la vila, així que els monitors i les monitores de l’esplai hem decidit presentar-les a l’AMO, l’Assamblea Municipal Oberta que es durà a terme el dia 30 de Juny a les 20h a la Sala Vilà i Valentí.

L’Agrupament Roques Albes, en nom de tots els infants i joves de l’esplai, presenta tres propostes a l’Assamblea. La primera és la creació de noves zones d’esbarjo per a infants a la zona del Poble Nou. La segona, la retirada de les prohibicions relacionades amb el joc a les places del municipi i la última però no menys important, el manteniment del passeig del riu i zona de sota del Pont Vell. Per tal de que aquestes prospostes es puguin tirar endavant i poguem fer realitat els somnis dels nostres nens i nenes cal que ens ajudeu. L’ajuda que necessitem es tan simple com assistir a l’AMO, hi poden assistir totes aquelles persones de Sallent que ho vulguin i és per això que us animem a tots i a totes a participar-hi. Per fer-ho, cal que tothom s’inscrigui, o bé anant a l’Ajuntament de Sallent o bé a través de la pàgina web de l’ajuntament: www.sallent.cat

Esperem la màxima assistència per tal de que les tres propostes es puguin fer realitat!
Moltes gràcies per la vostre confiança famílies! Ens veiem dijous!