GRÀCIES!

13403301_10208613534969393_3164920788357805681_o
Fa prop dos mesos, els monitors i les monitores del Roques Albes vam tenir una idea: Organitzar un acte benèfic per aconseguir material i diners per les persones refugiades d’Idomeni. No sabíem com començar a moure fils i tampoc no sabíem quin material necessitaven, es per això que vam començar a parlar amb persones que ens podien ajudar i aconsellar. És aquí, on ens vam posar en contacte amb l’Ateneu Rocaus de Sallent i vam decidir organitzar-ho junts.
Finalment, el dissabte 11 de Juny vam poder celebrar l’acte benèfic en el qual, només voliem reivindicar el fet i aconseguir diners per les persones refugiades, ja que ara per ara, era l’única cosa que necessiten.

Ara només ens queda donar-vos les gràcies a tots vosaltres. Als que vau venir a jugar una estona, als que vau fer un dibuix donant ànims, als que vau participar en la muntada de tendes, als que ens vau donar un cop de mà, als que vau quedar-vos a dinar i als que vau col•laborar posant diners a la guardiola solidària. Volem agrair també al Guillem per deixar-nos compartir les fotografíes, a la Montse i als seus ajudants, a la Marta per col·laborar amb nosaltres i a la plataforma Stop Mare Mortum.

Estem molt contents de comunicar-vos que, gràcies a totes les donacions que es van fer, hem pogut aconseguir 910€. Aquests diners, juntamen amb els dibuixos de suport, ja estan de camí. Teniem pensat portar-los a Eko Camp però malauradament, tots els refugiats i voluntaris que estaven allà han estat desallotjats per la policia grega. Volem dir-vos que tot i aquest fet, els diners ja son allà i confiem plenament en que aniran destinats a bones causes.
Milers de gràcies, sense vosaltres, res d’això hagues funcionat!#EkoCampResisteix #OpenTheBorders*Si no vau poder passar per la plaça per col·laborar, podeu fer una donació al compte dels companys de Stop Mare Mortum a Triodos Bank:  ES91 1491 0001 2220 1183 6521 (A l’inici del concepte posa “StopMM”)