SOLIDARITAT PER DAVANT DE TOT

refugiades retallat

L’Agrupament Roques Albes juntament amb l’Ateneu Rocaus de Sallent, hem organitzat un dia on la solidaritat, l’empatia i la col·laboració juguen un paper molt important. El dissabte 11 de Juny, serà un dia ple de tallers per els infants i xerrades per a tothom. El més important del dia però, és el dinar que hi ha organitzat, ja que tots els beneficis que es facin aniran destinats als camps de refugiats i refugiades.

Les activitats començaran a les 11:00h del matí. Primer de tot hi haurà una plantada de tendes de campanya per tota la plaça dels Arbres. Seguidament i durant tot el dia, hi haurà un munt d’activitats preparades, com ara un arbre dels desitjos, taller de dibuixos, etc. escampats per la plaça, dels quals podreu gaudir tant grans com petits. A les 12h del migdia, les companyes de l’associació Stop Mare Mortum ens portaran diverses activitats preparades exclusivament per entendre i solidaritzar-nos amb les persones refugiades.

A les 14h, hi ha organitzat un dinar per a tothom qui vulgui participar. El tiquet del dinar només costa 7€. És aquí on entren en joc els diners que volem enviar als camps de refugiats. Volem que la plaça estigui plena de gent, és molt important ja que com més siguem, més podrem ajudar a les persones que ho necessiten.

 *Podeu comprar els tiquets a l’Ateneu Rocaus o bé enviant un correu a roquesalbes@gmail.com, via facebook o contactant amb els monitors i monitores de l’esplai.

 *Menú: Amanida de pasta i pollastre amb xampinyons.

Per últim però no menys important, hi haurà una xerrada-café, on veurem el documental “Els camps de la mort”. Una activitat pensada per a petits i grans, per posar en comú els nostres pensaments i/o dubtes i per gaudir de la tarda del dissabte.

Els monitors i les monitores de l’esplai creiem que hem d’ajudar a totes aquestes persones i és per això que hem preparat aquest dia. Esperem que infants i joves de l’esplai juntament amb les seves famílies col·laborin amb la causa i fem del dissabte, un gran dia!

Això és tot, moltes gràcies a tots els qui col·laborareu, els qui passareu per la plaça en algun moment o els qui vindreu a donar-nos un cop de mà! :)

IMG_2549