El Llop i el Poble amb els Mitjans i els Sapastres

IMG_2163

Dissabte passat va ser un dissabte diferent. Tots els grups teníem moltes ganes de sortir al carrer i gaudir del Sol que havia fet al matí, però va començar a ploure i vam haver de canviar tots de plans…

Però no patiu! Ens en vam ensortir molt bé i tots els grups vam passar una molt bona tarda, com els Mitjans i les Mitjanes i els i les Sapastres. Després d’estar una estona cada grup per separat parlant de les pròximes sortides i activitats (ben aviat ens ho explicaran), es van reunir tots i totes al cau dels Mitjans i Mitjanes i van començar a fer dues activitats ben divertides!

La primera d’elles va ser una barreja de guerra de cançons i “frikibingo” amb les cançons del cançoner del cau. Pràcticament les van conèixer totes i, a part de cantar-les ben fort, les van ballar molt i molt bé!

Quan vam acabar la guerra de cançons vam començar a jugar al joc del Llop i el Poble… però amb teatre i personatges reals! Els infants i joves van gaudir disfressant-se i inventant-se nous personatges i jugant a endevinar qui éren els llops. Aquí en teniu la prova amb les fotos següents! :)

Aquest joc el vam aprendre en una trobada de monitors i monitores que vam fer amb munis dels sectors Bages-Berguedà i Osona-Ripollès d’Esplac. Ens encanta aprendre coses noves i portar-les al cau per així, poder anar millorant dia rere dia! Gràcies a tots i totes les que ens ensenyeu les vostres activitats, esperem que amb les nostres experiències pogueu aprendre tant com ho fem nosaltres!

Fins aviat! :)