Una tarda diferent amb els Mitjans i les Mitjanes!

IMG_1542

Dissabte passat, els mitjans i les mitjanes van fer una gimcana per Sallent. Tot seria normal si no fos perquè les indicacions per seguir la ruta eren donades… des d’un telèfon mòbil!

Cada cop que arribaven a un punt ho havien de comunicar a les monitores enviant una foto seva. Llavors, elles passaven la següent indicació. Així va ser fins que van acabar tots i totes a dalt del Serrat del Xipell. Van descansar una mica (no gaire) i van estar fent un parell de jocs per acabar baixant tots plegats cap al cau.

Pels monitors i monitores és important que els nens i nenes aprenguin a conviure amb les noves tecnologies. És per això que, a part de fer jocs com el que van fer els mitjans i mitjanes el dissabte, alguns dissabtes duem a terme petites dinàmiques o xerrades. És la seva (i la nostra) realitat, i seguirem treballant per fer-ne un bon ús!

Us deixem totes les fotos que es van fer!