CARNAVAL INFANTIL 2016

IMG_0255

Encara ens estem recuperant del Carnaval Infantil 2016 i de tota la gresca i alegria que ens va portar el Pollanstrunsky… Un any més ha estat increïble!

Com cada divendres de Carnaval, l’Agrupament Roques Albes, juntament amb el Carrilet i els infants que formen el Mini-Carrilet van organitzar tot el dia dedicat als més petits i petites de casa.

Enguany, el dia va començar amb l’espectacular arribada del Rei Pollanstrusnky que va arribar a Sallent amb un seguici de motos i sidecar. Tot seguit, petits i grans vam ballar al ritme de Xiula (http://xiula.cat) i vam recuperar forces amb un dinar boníssim! Més de 200 infants amb les seves famílies van poder degustar els macarrons amb tomàquet que ens va fer la Montse. La tarda va començar amb una gimcana pel parc (gràcies Sapastres!!) i vam acabar el dia fent una rua plena de colors pels carrers de Sallent. La música la va posar la xaranga de l’escola municipal de música Cal Moliner de Sallent que ho van fer molt i molt bé! Ens encanta que ens acompanyeu cada any! Per últim, el Rei Pollanstrunsky va ser enverinat i ara, pobre, es troba dormint fins l’any que ve.

Gràcies a tots els minicarrilets per tot el temps i totes les ganes posades i per ser el futur del Carnaval Sallent i a totes les mares, pares, tietes, tiets, avis i àvies que ens van acompanyar tot el dia. Gràcies a Xiula per fer-nos cantar sense parar i per portar-nos els polls més simpàtics del món. Gràcies a la Montse i a Carrilet per tot.

Però sobretot… GRÀCIES A VOSALTRES, nenes i nens de Sallent, per venir i per gaudir d’un dia tant genial!! El Pollanstrunsky està molt content, i nosaltres, les monitores i els monitors del Roques Albes encara més! Ens veiem l’any vinent! :)