El dissabte d’esplai dels mitjans i mitjanes!

IMG_9662

El dissabte passat els mitjans i les mitjanes van estar jugant a jocs de taula i al quinto! La primera hora la van passar repartits per grups i jugant als jocs de taula que les munis els havíen portat. Van poder triar els jocs que els hi agradaven més, tot i que n’hi va haver alguns que es van passar tota l’estona jugant al mateix… :)

A les 6 van començar la super-partida al quinto amb premis a la línia i al quinto. S’ho van passar molt i molt bé i les guanyadores van poder gaudir d’un viatge en el temps als futurs campaments del Juliol! Va ser una tarda d’allò més divertida per començar el trimestre!

Us deixem unes quantes fotos!

Aviat tornarem amb més informació del segon trimestre, que és molt i molt curt!IMG_9660 IMG_9661 IMG_9662 IMG_9664 IMG_9665 IMG_9667 IMG_9669 IMG_9671