ELS TRES REIS D’ORIENT A SALLENT!

IMG_5376

Com cada any, en Melcior, en Gaspar i en Baltasar van arribar a Sallent desprès d’un llarg viatge des de l’Orient. Només arribar se’ls hi va girar molta feina al poble, primer de tot van van anar a visitar els àvis i a les àvies de la residència de Sallent on van cantar cançons, van poder saludar als més grans i finalment van entregar regals per a tots i totes. Més tard, van anar a la Creu Roja a repartir els regals més desitjats per tots aquells petits i petites del poble. Desprès de dinar van anar a visitar a les famílies d’ASPRODIS per entregar els primers regals i parlar amb els nois i les noies que en formen part.

Tot plegat un dia molt carregat de feina que encara no havia acabat. A la tarda, va arribar el gran moment. La cavalcada de Ses Majestats els Reis de l’Orient, cada un amb els seus patges i les seves carrosses van fer un gran recorregut pels carrers de Sallent. Un recorregut on els infants i joves de Sallent, emocionats i amb molta il·lusió saludaven als Patges i als Reis Mags.

El 5 de gener, és un dia ple de màgia i il·lusió tant per infants, joves com per a les seves famílies. Els monitors i monitores de l’Agrupament Roques Albes estem molt contents de poder ajudar als Reis Mags durant aquest dia, acompanyant-los als diversos llocs i ajudant-los durant la cavalcada. Volem donar les gràcies al grup de Mitjans, Grans i Sapastres per col·laborar i fer que aquest dia sigui tan especial. Podeu veure diverses fotografies a continuació.

Els munis esperem que hageu passat unes bones vacances de Nadal i una bona entrada al 2016.  Recordeu que comencem el dissabte dia 9 a la mateixa hora de sempre, les 17h!